Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sucrée
- 75 g de sucre en poudre
- 30 g amandes émondées
- 140 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 pincées de sel
- 1 œuf
La crème à l'orange
- 60 g de sucre en poudre
- 2 oranges non traitées
- 500 g de lait
-
45
g de farine de riz
or 45 g de farine d'avoine
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4628.5 kJ / 1103.5 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 154.3 g
- Fat
- 39.5 g
- Saturated Fat
- 22.8 g
- Fibre
- 11.3 g
- Sodium
- 634.8 mg
Alternative recipes
Médovik (gâteaux russes à la crème)
2 Std. 40 Min
Tartelettes à l'orange
2hod. 30min
Îles flottantes, crème à la menthe
2 Std. 10 Min
Gâteau au chocolat aux cerises
2 Std. 15 Min
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48sa
Glace anisée à la badiane
4h 20min
Tarte briochée ricotta et fruits rouges
3h 25min
Cake aux figues
1 Std. 10 Min
Cheesecake framboises
5 Std.
Tartelettes aux poires caramélisées
2 Std. 15 Min
Rissoles (chaussons aux fruits secs)
1h 15min
Gâteau coton
1 Std. 45 Min