Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biskuit
- 4 Eier
- 200 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Mehl
- 100 g Speisestärke
- ½ Pck. Backpulver
- 1 EL Kakaopulver (ca. 10 g)
Füllung
- 8 Blätter Gelatine (weiß)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Dose Pfirsiche, halbiert (825 g), abgetropft
- 200 g Quark
- 40 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 Std.
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10 Std.
Käse-Sahne-Torte
2 Std.
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20min
Mascarpone-Apfel-Torte
6 Std.
Schoko-Nuss-Kuchen mit Mango
2 godz. 40 min
Mandarinenkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Spiegelei-Kuchen
1h 15min