Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pizzateig
- 310 g Wasser
- 10 g frische Germ
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 60 Tomatenmark
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
90
g Chorizo, in Stücken
or 90 g Salami, in Stücken - 1 Prise Chilipulver
- 1 EL Oregano, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 godz. 45 min
Pizzakipferl
40 min
Fleißiges Bienchen
6 Std. 20 Min
Pizzaschnecken
1 Std. 30 Min
Gefüllte Focaccia
4h
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 godz. 45 min
Pizzablume
2 Std.
Pizza Wraps
1 godz. 15 min
Speck-Spieße
1 Std. 30 Min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 Std. 30 Min