Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pizzateig
- 310 g Wasser
- 10 g frische Germ
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 60 Tomatenmark
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
90
g Chorizo, in Stücken
or 90 g Salami, in Stücken - 1 Prise Chilipulver
- 1 EL Oregano, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Wraps
1h 15min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Speck-Spieße
1h 30 min
Schwarzes Osterschaf
2h 15 min
Pizzaschnecken
1h 20 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Pizzakipferl
40 Min
Handsemmerl
10h 55min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 godz. 45 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30 min
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1h 30 min