Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Tagliatelle
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 120 g Butter, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4048 kJ / 968 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 89 g
- Fat
- 58 g
- Fibre
- 6.5 g
In Collections
Alternative recipes
Parmesan-Pasta
30min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h