Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 24 Muschelnudeln (5-7 cm lang) Garzeit 14-16 Minuten, insges. ca. 300 g
- 2 ¼ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Fetten der Form
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g )
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Zucker
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt und grob gehackt
- 100 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Feta
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2658 kJ / 637 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 9.3 g
In Collections
Alternative recipes
Auberginen-Pasta
30 min
Tomatengnocchi mit Pesto
1h
Gefüllte Zucchini mit Tomatensauce und Reis
40 min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1h
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Spinat-Käse-Taschen
1h 45 min
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Spinat-Cannelloni
1h 20 min
Vegetarische Lasagne
10 Std.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Spinat-Feta-Taschen
1h 10 min