Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL natives Olivenöl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2348 kJ / 561 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 5.1 g
In Collections
Alternative recipes
Frühlingspasta
35 Min
Pesto mit Zitrone
5 min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 Min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 Min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20 Min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3u. 30min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min
Parmesan-Pasta
30 Min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 Min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 Min