Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de beurre doux, fondu et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe de miel
- 1 pincée de sel
- 350 g de lait
- 2 c. à café rase d'épices à pain d'épices
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 674.7 kJ / 161.4 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épices
1 Std. 15 Min
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min
Pain d'épices
3u.
Gâteau aux pommes
40 Min
Flan pâtissier
4u. 25min
Le gâteau de Peau d'Ane
1 Std. 15 Min
Gâteau aux amandes
1 Std.
Torta stracciatella
50 Min
Gâteau "Petit Duc"
30 Min
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15 Min
Le pain bannique
30 Min
Flan brésilien aux œufs
1 Std. 5 Min