Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 27.8 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Churros
40min
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2h 10min
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Torta ai frutti esotici
8óra 10p
Pavé brasiliano alle banane
1 Std. 25 Min
Torta banane e cioccolato
4h 20min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Gnocchetti de gris
30min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h