Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 27.8 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpes
1h 20 min
Waffles alla panna
1sa 15 dk
Red velvet cake
1sa 15 dk
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Cioccolata calda alla vaniglia
15 min
Torta foresta nera
3h
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Waffle mele e cioccolato
1 godz. 40 min
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Éclair vaniglia e cocco
No ratings
Macarons al caramello
1 Std. 50 Min