Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Schalotten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ¼ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 25 g Schmand
- 40 g Lachs, geräuchert, in feinen Streifen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Champignoncremesuppe
15 Min
Garnelenklößchen-Suppe
20min
Gurken-Melonen-Suppe
40 Min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35 Min
Garnelen mit Bohnenduo
35 Min
Nordische Minestrone
30min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 Min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 Min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 min
Avocado-Tomaten-Suppe
40 Min