Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre (100 g), in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 300 g trockener Weißwein
- 150 g Nordseekrabben
- 150 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4.9 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Forellencremesuppe
40 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 min
Krebssuppe
45 min
Edelfischragout
35min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Lachscremesuppe
20 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min