![Erbsen-Krabben-Suppe Erbsen-Krabben-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85873374-4098-44D7-A9F3-896D6372E197/Derivates/F76A4038-8741-4F94-A8B0-1C11533371ED.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre (100 g), in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 300 g trockener Weißwein
- 150 g Nordseekrabben
- 150 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4.9 g
In Collections
Alternative recipes
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Fenchel-Lachs-Suppe
35min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 分钟
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Erbsencremesuppe
25min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Steckrüben-Eintopf
45 分钟
Spinat-Kokos-Eintopf
45 分钟
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 分钟