Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1400 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, festkochend, mittelgroß
- 2 Schalotten, halbiert
- 60 g Rapskernöl
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Weißweinessig
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, in schrägen Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- 8 - 10 Radieschen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1157 kJ / 276 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Kartoffelsalat
1h 30min
Tomaten-Brot-Salat
35 Min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Kartoffelsalat
3 Std. 10 Min
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Nudelsalat
1h
Bunter Schichtsalat
1h
Griechischer Kartoffelsalat
1h 30min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Kartoffel-Radieschen-Salat
2h