Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1400 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, festkochend, mittelgroß
- 2 Schalotten, halbiert
- 60 g Rapskernöl
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Weißweinessig
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, in schrägen Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- 8 - 10 Radieschen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1157 kJ / 276 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Kartoffelsalat
1h 30 min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 Min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1h 30 min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Kartoffel-Radieschen-Salat
2 Std.
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Griechischer Kartoffelsalat
1h 30 min
Reis-Gemüse-Salat
45min
Reissalat mit Spargel
1 Std.
Paprika-Salat
20 Min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min