Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de lait
- 170 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 170 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 10 g d'eau
- 2 œufs battus
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 986 kJ / 234.9 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Carbohydrates
- 32.5 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 0.1 g
Alternative recipes
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min
Œufs au lait
50 Min
Flan individuel à la vanille
50 Min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Œufs au lait au caramel
55 Min
Paris-Deauville
12 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Far breton aux pruneaux
2hod.
Œufs au lait et à la vanille
5 Std.
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 Std. 20 Min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min