Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di burro fuso
Meringata
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 5 meringhe sbriciolate
- 2 albumi,
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato + q.b.
- 100 g di zucchero a velo,
- 140 g di fragole, pulite e a pezzi
Terminare la preparazione
- 250 g di fragole, pulite e a fettine + q.b. a tocchetti
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 41.5 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Meringhette fantasma
12h 30min
Panna montata
10min
Mascarpone
24 Std. 10 Min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2 Std.
Meringata
4j 30 menit
Éclair di primavera alla verbena
No ratings
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Panna cotta danese
8h 25min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min