Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di burro fuso
Meringata
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 5 meringhe sbriciolate
- 2 albumi
- 100 g di zucchero a velo
- 2 gocce di succo di limone
- 140 g di fragole, pulite e a pezzi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- 250 g di fragole, pulite e a fettine
- fragole fresche, pulite e a tocchetti
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 41.5 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Meringhe
2hod.
Biscotti al burro
50 Min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8h 20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Meringata
4h 30min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Paté ai due salmoni
1hod.
Meringa al cacao
2hod. 30min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Panna cotta al melone
4h 15min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 Std. 30 Min
Semifreddo pesche e albicocche
3h 35min