Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Carbohydrates
- 73.2 g
- Fat
- 24.3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pan Brioche
8h
Pasta frolla
1h 50min
Pasta all'uovo
1 Std.
Profiteroles
2h
Savoiardi morbidi
40min
Lievito madre
72h 15min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Tortine alla creme brulèe
1 Std. 5 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Éclair alla crema di limone
4 Std.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min