Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Carbohydrates
- 73.2 g
- Fat
- 24.3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Blinis con burrata e scampi
1óra
Lingue di gatto
40 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Bon bon noci e nocciole
2h 20min
Torta di limone destrutturata
40 min
Torta Diplomatica
3óra
Ravioli ai carciofi
1h 30 min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11h 50min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1óra