Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Purea di frutta
- 100 g di fragoline di bosco fresche
- 1 - 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di gelatina in fogli, ammolata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Meringa
- 100 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 50 g di albumi
- 2 - 3 gocce di succo di limone
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- fragoline di bosco fresche, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Chantilly ai chiodi di garofano
20 Min
Cestini di crema al caffè
4 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30 min
Colorare le uova di verde
No ratings
Ayran alla menta
5min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50min
Galette des rois ai marroni
No ratings
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 Std.
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Crema chantilly
35 Min
Monte bianco
1 Std. 5 Min
Mousse all'albicocca
3h 30 min