Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 60 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 min
Bignè al cioccolato
3h
Biscotti scacchiera
1h 20 min
Baci di dama
1h 30 min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1 godz. 40 min
Tartellette alla frutta fresca
7h 5 min
Trifle alle fragole
5 Std. 30 Min
Ravioli al radicchio
1h 10 min
Coppette biscotto
20 min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Bauletti di carne triestini
1h
Pain au chocolat
5h