Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 60 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bauletti di carne triestini
1h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 godz.
Torta Diplomatica
3h
Danish layer cake
4 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Meringata
4 godz. 30 min
Bignè al cioccolato
3h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Cestini di crema e frutta
3h
Millefoglie
5h
Gnocco fritto
1h 5min