Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 370 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
-
1 ½
c. à café de sucre vanillé maison
or 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 720 g
- Calories
- 13643.3 kJ / 3260.8 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 389.1 g
- Fat
- 170.5 g
- Saturated Fat
- 105 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 245.9 mg
Alternative recipes
Paris-brest
3h 10min
Crème pâtissière
15min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 godz.
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Pâte sablée
1h 25min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Pâte à chou
2 godz.
Crème d'amande
10min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min