Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de sucre en poudre
- l'écorce d'une gousse de vanille, bien sèche
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1343.7 kJ / 321.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 30.7 g
- Fat
- 19.8 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 59.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème brûlée à la cardamome
1h 10 min
Iles flottantes à la pistache
1h
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crème pâtissière au caramel
50min
Macarons à la vanille
3 godz.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Crème pâtissière XXL
15min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 Std.
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min