Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de sucre en poudre
- 6 - 8 gousses de cardamome, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de lait
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1117 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème brûlée à la badiane
4h 15min
Le vendômois
5 Std.
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40min
Beignets à la crème pâtissière
4h 30 min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1u.
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2u.
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3u. 30min
Riz au lait crémeux
1h 15 min
Mousse chocolat noir-caramel
4u. 45min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min