Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 29.4 g
- Fat
- 47.2 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Zabaione
15 min
Fonduta
8h 20min
Flan al salmone affumicato
45 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Uova in cocotte al tartufo
20 min
Flan ai quattro formaggi
1h
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Vol-au-vent leggeri
2 godz. 30 min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 min
Zabaione caldo al passito
15 min