Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Schneidebohnen, in Stücken (3 cm lang)
- 530 g Wasser
- 300 g dicke Bohnen, TK
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, in Stücken
- 350 g Tomaten, gemischt, davon 100 g in Stücken und 250 g in mundgerechten Stücken
- 5 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL körniger Senf
- 40 g Weißweinessig
- 60 g Olivenöl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1157 kJ / 277 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Bohnensalat mit Feta
1 Std.
Romanesco-Salat
1h 40min
Griechischer Krautsalat
20 Min
Linsensalat
45min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 Min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1 Std. 50 Min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Blumenkohlsalat
40min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40min
Salatsauce für Blattsalate
10 Min