Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2800 g Wasser, kalt
- 1 Zitrone, unbehandelt, halbiert, Saft ausgepresst
- 1500 g Schwarzwurzeln
- 1 TL Salz
- 270 g Butter, in Stücken
- 750 g Kartoffeln, geviertelt
- 70 g Weißwein
- 3 Eigelb (Kl. M)
- ½ - 1 TL Curry
- 4 Prisen Pfeffer
- 200 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3785 kJ / 904 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 64 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Wirsing-Pasta
35min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Topinamburpüree
40 min
Wirsing-Pasta
1h
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h