Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Reis
- 6 Chicorée, halbiert
- Zitronensaft zum Würzen
- Kräutersalz zum Würzen
Zitronensauce
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Mehl
- 4 Eigelb
- 30 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1821 kJ / 434 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Brokkoli-Pasta
25 min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50 min
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20 min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Currybohnen mit Reis
40min