Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de pain rassis, en cubes
- 1 gousse d'ail
- 15 g de persil frais
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en dés de 2 cm
- 300 g de morue dessalée "prête à l'emploi"
- 200 g de lait
- 50 g de crème liquide entière
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1875 kJ / 447 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 17 g
Alternative recipes
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Bourride
1h
Brandade de morue
24h 35min
Cassoulet de la mer
50min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Moules à l'escabèche
24 Std.
Brandade de haddock
50min
Axoa d'agneau
55 min
Couscous à l'agneau et au poulet
1h 20 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min