Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 20.2 g
In Collections
Alternative recipes
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio in umido
1h 25min
Baccalà alla ligure
1h
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Coniglio ai carciofi
1h 25min