Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 70 g Kohlrabi, in Stücken
- 150 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Staudensellerie, in Scheiben
- 90 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 160 g Porree, in Ringen
- 80 g Brokkoliröschen
- 1000 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 80 g Bulgur
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft, in dünne Streifen geschnitten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 4.4 g
Alternative recipes
Wirsingsuppe
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Gemüse-Nudel-Suppe mit Pistou
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13u.
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Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
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