Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Zwiebel
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Tomatensaft
- 30 g Tomatenmark
- 250 g Cherry-Tomaten
- 200 g breite, grüne Bohnen, frisch
- 200 g grüne Bohnen
- 200 g Zucchini, in Würfeln
- 200 g Wachsbohnen, gelb
- 200 g gelbe Paprika, in Würfeln
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 6.2 g
In Collections
Alternative recipes
Orientalische Linsensuppe
30 min
Grüne Minestrone
30 min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1h
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Vegetarischer Eintopf
1h
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Wirsingsuppe
35min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min