Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di patate a pasta farinosa pelate, a fette (½ cm circa)
- 250 g di carote pelate e a rondelle (½ cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 330 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1143.8 kJ / 273.2 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 45.5 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 7.9 g
In Collections
Alternative recipes
Purè di carote speziato
50 Min
Purè di zucca e porri
45 Min
Torrette di patate ai broccoli
1 Std.
Vellutata di indivia belga e speck
50 Min
Muffin salati
1 Std.
Menu: Zuppa di topinambur, salmone in crosta con verdure al forno,trifle di panpepato
No ratings
Salsa fagioli e feta
10 Min
Zuppa di coriandolo, baccalà e uova
35 Min
Crema di carote e zenzero
20 Min
Muffin ricotta e zafferano
40 Min
Mousse di carote e sedano
40 Min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 Min