Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di patate a pasta farinosa pelate, a fette (½ cm circa)
- 250 g di carote pelate e a rondelle (½ cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 330 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1143.8 kJ / 273.2 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 45.5 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 7.9 g
In Collections
Alternative recipes
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1 Std. 10 Min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 Min
Uova filanti
15 Min
Purè di carote speziato
50 Min
Gemusesuppe
40 Min
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1 Std. 30 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Vellutata di pomodoro (Bimby Friend)
40 Min
Purè di zucca e patate
1 Std. 30 Min
Puré aromatico di zucca
40 Min
Vellutata di carote
35 Min