Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolle a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gambi di sedano a tocchetti (1 cm)
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di gherigli di noci frantumati
- fette di pane integrale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1350.2 kJ / 322.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 36.8 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta ai porri
1 Std. 5 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Salsa di cipolle e mele
30min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Purè di zucca e porri
45min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di finocchi
35min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min