Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de fruits à coque variés et entiers (pistaches, amandes, noisettes etc.)
- 50 g de fruits secs variés (raisins, canneberges, etc.)
- 100 g de biscuits au choix
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 759.1 kJ / 1816.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 18.8 g
- Fat
- 10.7 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Pièges aux speculoos
3h 15min
Sucre pralines roses
5 min
Les croustouilles
20 min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12 Std. 15 Min
Œufs au lait aux Carambar
1hod. 30min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15min
Délice au Carambar
2hod. 30min