Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi a fette
- 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
- sale q.b.
- pepe q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 696.5 kJ / 166.5 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Carbohydrates
- 1.6 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Insalata di patate all'australiana
1hod. 30min
Rotolini di tacchino
1hod.
Carpaccio di melanzane
45 min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Salmone al coriandolo
40 Min
Involtini di melanzane al prosciutto
1hod.
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Uova alla piemontese
45 min