Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 250 g di farina senza glutine
- 160 g di acqua + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 60 g di olio di sesamo
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate, consentito da prontuario
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di mais soffiato
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 465.4 kJ / 111.2 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 18.1 g
- Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pandoro
12h
Crema gianduia
15 Min
Ketchup light
1h 10min
Concentrato di pomodoro
10 Min
Panini cotti a vapore
2h 10min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 Min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4h 5min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Crackers di riso
3u. 10min
Ricotta
5h 30min
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3 Std.
Cracker dolci salati
1h 30min