Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
- 30 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 125 g di margarina
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina tipo 00
Ripieno
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di polpa di pomodoro a pezzi
or 100 g di passata di pomodoro - 400 g di filetti di merluzzo a pezzetti
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1296.5 kJ / 309.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 29.4 g
- Fat
- 9.7 g
- Fibre
- 1.3 g
Alternative recipes
Pavlova
2h 45min
Biscottini di vetro
45 Min
Ghirlanda di panettone
6 Std.
Baci di dama (senza zucchero)
1 Std. 30 Min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
No ratings
Masala kirsch tiffin
2 godz. 30 min
Zuppa di lenticchie e chorizo (Bimby Friend)
1 Std.
Éclair ciocco-caffé
12h
Tiramisù raw
4h 30 min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40 Min
Smile sandwich
1h 35min
Madeleine al limone
4h 45min