Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno alle mandorle
- 250 g di mandorle pelate
- 80 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- 30 g di burro morbido
- 1 cucchiaio di acqua di fiori d'arancio
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta fillo
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- 50 g di burro fuso
- olio per frittura
- 300 g di miele
- ½ cucchiaio di acqua di fiori d'arancio
- 2 cucchiai di semi di sesamo tostati
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 godz. 20 min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1j
Banana Split
55 Min
Sfenj - donuts marocchini
3sa
Makroudh
2j
Unicorn Latte
15min
Dessert di riso al mango
55 Min
Semifreddo al tè verde
5h
Torta di semola all'acqua di rose (Namoura)
1j
Torta banane e cioccolato
4h 20 min
Cocktail al cocco
15min
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min