Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Knollensellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Möhre, in Stücken (1 cm)
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Frischkäse, fettarm (z.B. Philadelphia Balance 12 % Fett)
- 60 g Salatcreme, fettarm (z.B. Miracel Whip so leicht Mayonnaise, 4,9 % Fett)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Radicchio, in Streifen
- 15 g Kapern
- 100 g Flusskrebsfleisch (verzehrfertig, aus dem Kühlregal)
- 8 Scheiben Vollkorn-Toast
- 4 Blätter Lollo bionda
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 976 kJ / 233 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 6.2 g
In Collections
Alternative recipes
Frühlingsgemüsetramezzini mit Kerbelsauce
50 Min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 Std. 55 Min
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1h
Avocado con Carne
1h
Garnelensalat
25min
Asia-Salat mit Mini-Puten-Frikadellen
1h
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Summer Rolls mit Korianderdip
1h
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Gegrillte Avocado mit pikantem Tomatenkompott
25min
Teriyaki-Hähnchen-Zughetti
1h
Couscous-Salat mit Rindfleisch
35min