Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 20 g Butter
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- 120 g Speckwürfel
- 600 g Spitzkohl, Strunk entfernt, in Streifen (1 x 3 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Pizza Greco
1 godz. 20 min
Pizza Hawaii
1 Std. 35 Min
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1h 15min
Porree-Schinken-Taler
2 Std. 10 Min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Erdäpfel-Nuss-Ecken
50 min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 Std. 30 Min
Gemüsepizza mit Ei
1 godz. 50 min
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Nürnberger Fladen vom Grill
2 Std. 10 Min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 godz.
Bauernpizza
1 Std. 40 Min