Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Chutney di barbabietole
- 400 g di barbabietole rosse cotte, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 180 g di mela, qualsiasi tipo, pelata e senza semi, in quarti
- 200 g di zucchero muscovado
- 100 g di vino rosso
- 120 g di aceto balsamico
Crema al rafano
- 60 g di panna acida (30% di grassi)
- 50 g di maionese
- ½ cucchiaio di crema di rafano
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 mini panini (buns)
- 12 fettine di manzo taglio "roast beef"
- 50 g di rucola
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 793 kJ / 188 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Blanc manger
7 godz.
Mini brioche perdue allo sciroppo d'acero
No ratings
Gazpacho di carote
10min
Forever
10min
Smoothie Bowl alla barbabietola
15min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
No ratings
Napa Kimchi
86j
Citronette e Vinaigrette
10min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Girelle alla cannella
4h 10min