Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 500 grammi
- Calories
- 2201 kJ / 526 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 38.1 g
- Saturated Fat
- 55 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Infuso mela e cannella
30 Min
Condimento allo yogurt
10 min
Insalata messicana
2 godz. 15 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Bevanda alle mandorle
10 min
Bevanda di riso integrale
36h 15min
Bevanda di avena e datteri
20 min
Canapè mini hamburger
4h 10min
Porridge ai 5 semi, cannella e cardamomo
35 Min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 godz.
Bevanda di riso
35 Min
Limonata fresca (TM6)
5min