Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di latte intero
- 2 fogli di gelatina (4 g) ammollati in acqua e ben strizzati
- 2 avocado, ben maturi, a pezzi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di panna acida fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 3.3 g
- Fat
- 17.2 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Margarita
10 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Patè di avocado
15 min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Gelato al tè verde
10 godz. 15 min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Spuma di barbabietola con aringhe
1sa 15 dk
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 godz. 50 min