Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (ca. 15 g), le foglie lavate e asciugate
- 60 g di burro, morbido, a pezzi
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 300 g di pane tipo baguette, a fette (1 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1399 kJ / 335 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 14 g
Alternative recipes
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Focaccia alle olive
2h 20min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55min
Crema al caramello
4 godz. 40 min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Tiramisù
5u. 40min
Insalata di patate
1h 5min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Muffins con gocce di cioccolato
1 Std.