Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di panna
- 250 g di latte
- 150 - 200 g di zucchero, a seconda del gusto personale
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 39.7 g
- Fat
- 30.7 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3 godz.
Coulis di frutta
10 min
Glassa al cioccolato
20 min
Torta estiva allo yogurt
5 godz. 15 min
Vin brûlé bianco
20 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 godz. 30 min
Knöpfli
50 min
Salsa olandese
15 min
Foresta nera
2 godz. 30 min
Hamburger di pollo all'indiana
4 godz.
Knöpfli
50 min