Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 1000 g di acqua
- 300 - 350 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- farina, per il piano di lavoro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
5 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Biberli dell'Appenzello
No ratings
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Crostata al Vin cuit
No ratings
Pane all'aglio
15 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Pizza alla romana
No ratings
Caramelle al cioccolato e frutta secca
No ratings
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Tiramisù
5h 40min