Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 150 g di farina, etwas mehr zum Bestäuben und für die Arbeitsfläche
- 75 g di burro, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 250 g di formaggio Emmental, in Stücken (3 cm)
- 125 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di paprica, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere, nach Belieben
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1627 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Quiche di cipolle
1u. 15min
Salsa french dressing
20 min
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Zucchero vanigliato
72óra
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
No ratings
Crostata al rabarbaro
55min
Cake al limone
1h 5min
Feta al cartoccio
25 min
Crema Thermomix®
45 min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30min
Flammkuchen vodese
1h 30min