Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 150 g di farina, etwas mehr zum Bestäuben und für die Arbeitsfläche
- 75 g di burro, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 250 g di formaggio Emmental, in Stücken (3 cm)
- 125 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di paprica, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere, nach Belieben
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1627 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Crema Thermomix®
45 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Torta salata alle verdure
No ratings
Pizza Margherita
2 Std.
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Zuppa al vino
1 Std.
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Amaretti all'albicocca
40 Min
Canestrelli
No ratings
Treccia bernese
1 Std. 45 Min