Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
240
g di ceci bianchi, in scatola, sgocciolati
or 240 g di ceci, cotti, sgocciolati - 510 g di acqua
-
25
g di lievito fresco
or 1 bustina di lievito secco - 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pancetta di maiale, a cubetti
- 900 g di farina
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto alla milanese
30 min
Chips croccanti con guacamole
1h
Pane rustico
2h
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Purè di patate
45 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pizza Margherita
2h
Tortine al formaggio
50 min
Torta salata di spinaci
55min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Caramelle al cioccolato e frutta secca
No ratings
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min