Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 200 g di farina
- 1 tuorlo d'uovo
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 40 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
Ripieno
- 2 uova
- 1 tuorlo d'uovo
-
200
g di Vin Cuit (Raisinée)
or 200 g di concentrato di pere - 100 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Stelle alla cannella
1h 30 min
Condimento allo yogurt
5 Min
Salsa olandese
No ratings
Knöpfli
50 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Polenta
1h
Vermicelles
3 godz. 15 min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
No ratings
Fastenwähe di Basilea
2 Std.
Burro alle erbe
5 Min
Pollo in salsa di pesche
No ratings
Gelatina di ribes
50 min