Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro, in Stücken
- 1 cucchiaino di miele
- 300 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
or 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
- 500 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 8 g
Alternative recipes
Torta di carote argoviese
2h
Spuma ai mirtilli
10min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Pane paesano
3h
Panpepato lucernese
55min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Pane per toast
3h
Pane alle olive
2h 20min
Focaccia con pomodori
40 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Treccia bernese
1 godz. 45 min