Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro, in Stücken
- 1 cucchiaino di miele
- 300 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
or 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
- 500 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 8 g
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
No ratings
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Baguette
4 Std.
Torta al cioccolato e fragole
4 Std. 45 Min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Panini di San Gallo
26h 30min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Pane ticinese
1h 50min