Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro, in Stücken
- 1 cucchiaino di miele
- 300 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
or 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
- 500 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 8 g
Alternative recipes
Treccia bernese
1h 45min
Panpepato lucernese
55min
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Magdalenas
1h
Grittibänz dolci
2h 15 min
Insalata di verdura e frutta
10 min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane alle olive
2h 20 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 min
Pane paesano
3 Std.