Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
or ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Chips croccanti con guacamole
1h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2h
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 godz. 30 min
Pizza alla romana
No ratings
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Salmone con asparagi e grano
40 min