Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
or ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Pane integrale al vapore
2h
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane rustico
2h
Pane di frumento e farro
12 Std.
Panini Varoma
2 Std. 15 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Panini integrali per hamburger
Keine Bewertungen
Pane integrale
Keine Bewertungen
Pane rustico
2h
Pane paesano
3u.
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min