Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
or ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Pane rustico
2h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2h
Pasta sfoglia veloce
No ratings
Tajine di agnello con albicocche e miele
1h 30min
Panini integrali per hamburger
No ratings
Pane integrale al vapore
2h
Pane ai semi di lino
1h 30min
Pane integrale
No ratings
Crostata alle mele
1h
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
No ratings
Panini di San Gallo
26u. 30min