Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Riso al latte
- 1000 g di latte
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 220 g di riso a chicco tondo per pudding
Purea ai frutti di bosco
-
200
g di frutti di bosco misti, freschi
or 200 g di frutti di bosco misti, congelati, scongelati - 50 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Strudel di cavolo rosso
No ratings
Gamberi in agrodolce
40 Min
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
No ratings
Coulis di frutta
10 Min
Condimento alla senape e aceto balsamico
No ratings
Salsa olandese
No ratings
Salsa all'aglio
10 Min
Pane all'aglio
15 Min
Pastilla di pollo
1 Std. 10 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Salsa all'aglio
15 Min