Devices & Accessories
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
Prep. 10 min
Total 55 min
8 porzioni
Ingredients
Riso al latte
-
1000 g di latte
-
50 g di zucchero
-
1 pizzico di sale
-
220 g di riso a chicco tondo per pudding
Purea ai frutti di bosco
-
200 g di frutti di bosco misti, congelati, scongelati200 g di frutti di bosco misti, freschi
-
50 g di zucchero
Difficulty
easy
Nutrition per 1 porzione
Protein
7 g
Calories
1009 kJ /
241 kcal
Fat
5 g
Carbohydrates
41 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Buon appetito Svizzera!
96 Recipes
Switzerland
Switzerland
You might also like...
French Dressing
15 min
Budino di semolino con panna
No ratings
Riso al latte
1 h
Mousse di tonno
5 min
Chutney di mango
1 h
Panini del 1° Agosto
1 h 10 min
Pizzette "Tricolore"
No ratings
Salsa french dressing
20 min
Bürli con segale
12 h
Polenta ticinese
45 min
Panpepato lucernese
55 min
Biscotti di linz
3 h 15 min