Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Riso al latte
- 1000 g di latte
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 220 g di riso a chicco tondo per pudding
Purea ai frutti di bosco
-
200
g di frutti di bosco misti, freschi
or 200 g di frutti di bosco misti, congelati, scongelati - 50 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di carote argoviese
2h
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Risotto giallo con pollo
40min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
No ratings
Spätzle al formaggio
1h 10min
Riso al latte
1 Std.
Pane ticinese
1h 50min
Polenta ticinese
45 Min
Pollo alla pechinese
No ratings
Riso casimiro
45 Min
Biscotti milanesini
3 Std.