
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de gruyère coupé en morceaux (3 cm)
- 150 g de poireaux coupés en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 100 g de carottes pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 260 g de pommes de terre à chair ferme pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 30 g de beurre
- 500 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 50 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 200 g de lait
- 100 g de crème entière
- 100 g de pousses d'épinard frais
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 481 kcal / 2009 kJ
- Protein
- 21 g
- Fat
- 31 g
- Carbohydrates
- 27 g