Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de carottes entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g de jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 317.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Purée Parmentier nature
55min
Tarte aux pommes
1h
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Salade carottes râpées
10 min
Galette de ratatouille (TM6)
1h 30min
Champignons crémeux et pommes de terre rôties croustillantes
1h 30min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Cuisson du riz long blanc
35min
Purée de pommes de terre classique
50min