Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de carottes entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g de jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 317.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Guacamole
5 Min
Tarte aux pommes
1hod.
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 godz. 15 min
Paillassons de pommes de terre
35 Min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Salade carottes râpées
10min
Tapenade de tomates
5 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Purée Parmentier nature
55 menit
Gratin de pommes de terre (TM6)
1 Std. 10 Min
Vinaigrette citronnée
5 Min